Produkter för ost färsk ost ost (6)

Mjuk ost med bifidus - Mjuk fårost

Mjuk ost med bifidus - Mjuk fårost

Mjuk fårost. Idealisk att äta som den är eller att smälta.
QUARKOST - i en 2-kilos kub eller en 5-kilos kub

QUARKOST - i en 2-kilos kub eller en 5-kilos kub

Halvfet kvarg med en krämig och homogen textur, lämplig för en mängd olika tillämpningar både kalla och varma.
Rocinante Getostar

Rocinante Getostar

Pressad pastaost gjord på pastöriserad getmjölk. Mjuk Getost Rocinante - Lagrat i 7 dagar. Halvmogen Getost Rocinante - Lagrat i 1 månad.
HÅRD FÅRMJÖLKOST MED SVARTA OLIVER - Pastöriserad hård fåremjölkost lagrad med svart olivkräm

HÅRD FÅRMJÖLKOST MED SVARTA OLIVER - Pastöriserad hård fåremjölkost lagrad med svart olivkräm

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk för en fårost med arom av svarta oliver Färg: Ljusgul med mörka ådror från svart olivkräm Konsistens: Hård
Getost med Rosmarinkorv

Getost med Rosmarinkorv

Pressad pastaost gjord på pastöriserad getmjölk och en rosmarinkor, med en minimi lagringstid på 30 dagar.
Fårost lagrad med tryffel - Pastöriserad fårost lagrad med tryffel

Fårost lagrad med tryffel - Pastöriserad fårost lagrad med tryffel

Pastöriserad fårmjölk, svart tryffelpasta (Champignon svamp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis och släktingar), solrosolja, svart tryffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, peppar, socker, buljonggranulat (havssalt, jästextrakt, brunt socker, kryddextrakt, karamelliserat socker, maltodextrin, palmfett, gurkmeja), dextros, potatisstärkelse, jästextrakt, kryddor (lök, muskotblomma, vitlök och gurkmeja, tomatpulver), svart tryffel, smakförstärkare, surhetsreglerande medel (citronsyra), antioxidant (askorbinsyra), salt, kalciumklorid, löpe, mjölksyrebakterier, konserveringsmedel: lysozym (härlett från ägg), Natamycin på skalen. Smak: Intensiv Arom: Karakteristisk för fårost med arom av tryffel. Färg: Ljusgul med svarta ådror av tryffelpasta. Konsistens: Hård Ta bort ostskalet före konsumtion.